Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alaya Ubud


Descriere

LOCALIZARE

ALAYA UBUD este situat inima orasului Ubud si la 200 de metri de Monkey Forest. Aeroportul International Ngurah Rai se afla la aproximativ 27,5 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plajala 16km. O piscina exterioara pentru adulti, o piscina exterioara pentru copii si o piscina interioara. Sezlonguri si umbrele la piscine.
Babysitting la cerere
Spa & Wellness: sauna, masaje corporale de relaxare.
Activitati sportive si de recreere: sala de fitness, inchirieri biciclete
Parcare

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Restaurante: Petami Restaurant (bufet cu specific american/asiatic/indonezian), Mesian Restaurant (bufet cu specific indonezian)
Baruri: Poolside Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, minibar, telefon, seif, WIFI, serviciu de calcat,baie cu uscator pentru par, produse pentru igiena personala, apparat pentru prepararea cafelei/ceaiului.

DELUXE ROOM (51m2) - 2 single bed/ 1 double bed
ALAYA ROOMS (51m2) - 2 single bed/ 1 double bed
ALAYA SUITE ROOMS (106m2) - 1 king bed

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie