Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE RESORT & SPA

   Zakynthos


Descriere

Deschis în 2015, Azure Hotel Resort & Spa este un complex modern și luxos în inima popularei stațiuni Tsilivi. Fiind în totalitate nou, diversitatea facilităților din cadrul resortului oferă activități variate și servicii de înaltă calitate, iar camerele te învaluie în stil și eleganță. Resortul este ideal pentru cupluri și familii iar localizarea aproape atât de centrul stațiunii cât și de plaje transfomându-l în alegerea perfectă pentru o vacanță

Localizare

Hotelul Azure Resort & Spa se află la 200 m de plajă, la 4 km de capitala Zante Town si la 10 km de aeroport. În apropierea hotelului se află numeroase taverne, baruri, magazine de suveniruri și un supermarket.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor personal multilingv, receptie, restaurante, salon TV, 3 baruri (2 baruri in aer liber si 1 bar interior), room service, acces Wi-Fi la receptie gratuit, casa de schimb valutar, seif (contra cost), babysitting (la cerere si contra cost), 3 piscine pentru adulti si copii (2 in aer liber si una interioara), Spa (sauna, masaj, jacuzzi,sala de gimnastica si servicii de infrumusetare), gradina plina cu verdeata si flori, parcare privata gratuita, magazin de suveniruri, servicii transfer de la/la aeroport (contra cost). 

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere si suite spatioase, decorate modern si dotate cu telefon, TV prin satelit, aer conditionat (inclus in pret), minibar (contra cost), facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, seif (contra cost, 20 euro/saptamana), baie cu cada sau dus, uscator de par si balcon. Exista si camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele standard au o suprafata de 20 mp.

Facilitati copii

Babysitting (la cerere și contra cost), piscină exterioară.

Plaja

Cea mai apropiată plajă publică se află la 200 metri de hotel. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ 2 șezlonguri).

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.azureresort.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.