Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAGENESSIS VILLAGE HOTEL

   Kalamaki

Descriere

Insula Zakynthos, statiunea Kalamaki, la 3,5 km de aeroport, la 4 km de orasul si portul insulei. Hotelul compus din trei cladiri cu doua etaje. Renovat in 2008. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Facilitati camere

Bucatarie echipata (cuptor cu microunde, aragaz cu doua plite, ceainic), aer conditionat, TV, telefon direct, acces la internet Wi-Fi, cada de baie, uscator de par, kit de toaleta, mini-frigider, balcon / terasa.

Apartments Living cu bucatarie si doua canapele, un dormitor separat.

Apartments min 5 pax Apartament in stil Maisonette pe doua niveluri, la parter - living cu bucatarie, doua canapele, o baie mare, la etaj - doua dormitoare si o baie mica.

Tip de pat suplimentar - canapea extensibila

Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.