Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROAZIERA MAREA ADRIATICA - VAS KARISMA

   Split

Descriere

CROAZIERA MAREA ADRIATICA CU M/S KARISMA 5* 8 ZILE/7 NOPTI RUTA A150: Split - Makarska - Korčula – Dubrovnik – Mljet – Hvar- Split • 7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE pe vasul M/S KARISMA 5* • BONUS Gustari dupa-amiaza (prajituri, cafea, ceai, fructe, apa) • Transport cursa charter TAROM OTP-SPU-OTP (ZBOR DIRECT) inclus • Transfer de grup aeroport / port /aeroport in Split • Wi-Fi la bord • BONUS asigurare storno si medicala Cocktail Travel Protection inclusa indiferent de varsta
Descriere Program

Ziua 1 (Sambata): BUCURESTI - SPLIT
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Bucuresti Otopeni cu 2 ore inainte de imbarcare. Imbarcarea catre Split pe zborul charter Tarom. Sosire in Split, transfer de grup catre port unde se va face imbarcarea pe vasul M/S KARISMA. Urmeaza o cina de bun venit si cazarea pe vas.
Ziua 2 (Duminica): SPLIT – INSULA BRAČ – MAKARSKA
Dupa micul dejun la bord se navigheaza spre insula Brač. Va veti bucura de o plimbare pe promenada si veti inota intr-unul din cele mai indragite golfuri din Brač. Pranzul se va servi la bord. Urmatoarea destinatie este Makarska, pe continent, unde va veti petrece noaptea. Cina se va servi la un restaurant local, la alegerea dumneavoastra, unde veti avea ocazia sa incercati bucataria locala traditionala. Cazare pe vas.
Ziua 3 (Luni): MAKARSKA – INSULA KORČULA
Dupa micul dejun, se va pleca spre insula Korčula cu o oprire pentru inot, racorire si relaxare si parnz la bord. Dupa-amiaza tarziu se va sosi in Korčula, locul nasterii celebrului exploratory, Marco Polo. Puteti servi cina la intr-unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoatra. Cazare pe vas.
Ziua 4 (Marti): INSULA KORČULA - DUBROVNIK
Dimineata se navigheaza catre Dubrovnik cu opriere pentru inot. Pranzul se va servi la bord. Dupa-amiaza se ajunge in Dubrovnik, Perla Adriaticii – obiectiv ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Optional, cina la unul din numeroasele restaurante locale. Cazare pe vas.
Ziua 5 (Miercuri): DUBROVNIK – PARCUL NATIONAL MLJET
Plecare dimineata din Dubrovnik catre insula Mljet, calatorie ce include o oprire pentru o baie in mare si un pranz la bord. Sosire in inima Parcului National Mljet pentru a va bucura de o plimbare in jurul Lacului Mare si Lacului Mic. Cina se poate servi la un restaurant local, la alegerea dumneavostra. Cazare pe vas.
Ziua 6 (Joi) : INSULA MLJET – INSULA HVAR
Dimineata continuam aventura, navigand catre insula Hvar, o destinatie populara de peste 2000 de ani pentru navigator. Se opreste pentru o baie relaxanta in mare intr-unul din golfurile retrase din Peninsula Pelješac (daca vremea va permite). Pranzul se va servi la bord. Dupa-amiaza sosire in orasul Hvar. In afara de patrimonial sau unic cultural, Hvar este destinatia celebra pentru familii sau persoane singure, barci cu vele si super iachturi. Cu climatul sau insorit, frumusetea naturala, mancarea excelenta, vin si diversele sporturi ce se pot practica, Hvar este de neuitat. Optional, cina intr-unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoastra. Cazare pe vas.
Ziua 7 (Vineri): INSULA HAVR – SPLIT
Dimineata se pleaca catre Split, cu oprire pentru inot de relaxare la Milna, pe insula Brač. Dupa pransul de la bord, veti petrece seara in Split unde puteti cina la unul din restaurantele locale, la alegerea dumneavoastra. Cazare pe vas.
ZIUA 8 (Sambata): SPLIT – BUCURESTI
Debarcarea dupa micul dejun, dimineata devreme. Transfer de grup catre aeroportul din Split unde va veti imbarca pentru zborul charter Tarom Split – Bucuresti.

Descriere Vas

Punte inferioara: 8 cabine
Punte principala: 11 cabine
Lungime: 48 m
Total pasageri: 41
Total cabine: 19
Cabine twin: 10
Cabine duble: 6
Cabine triple: 3

Facilitati vas: 1 restaurant pe puntea principal, 1 bar pe puntea principal, Wi-Fi gratuit la bord.

Descriere cabine:
Cabinele respecta noile standard si sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, seif, alarma incendiu, sistem intern de comunicatii intre camera si bar, baie proprie cu toaleta, dus, chiuveta, uscator de par, papuci, halat si pachet cosmetice.

Informatii Utile

• Moneda oficiala: 1 kuna (HRK) = 100 lipa , 1 EUR ~7.6 kuna
• Ora locala: CET (RO - 1hr)

• Prefix telefonic: +385

• Schimb valutar: banci, case de schimb valutar, posta, agentii de turism, hoteluri, campinguri; bancomate sunt in fiecare oras. De preferat a se face schimbul valutar la casele de schimb sau oficiile postale deoarece la hotel si magazine (cele care accepta plata in euro) se percepe comison de 2-3%. Carti de credit acceptate: American Express, Mastercard,Visa.

• Cumparaturi: dintre produsele tipic croate recomandam: dantela din Pag si Hvar; piese de ornament/ folosinta zilnica din coral, scoica, lemn, sticla,lut, piele. Delicatese: cascaval din Pag, Lika, sunca dalmata, peste sarat, masline, vinuri de calitate superioara din zonele viticole Peljesac, Istria, Dakovo, Ilok.

• Bucataria de pe coasta Dalmatiei a fost influentata de cea greaca, romana si cea mediteraneeana a Italiei si a Frantei. Cu siguranta va satisface si cele mai exigente gusturi. Croatia se poate lauda deasemenea cu o serie larga de vinuri excelente (peste 700 de tipuri diferite de vin cu origine geografica protejata, coniacuri, sucuri de fructe, bere si ape minerale). In partea de Sud oamenii beau "bevanda" , vin rosu bogat in miresme amestecat cu apa, in timp ce locuitorii din Nord-vest consuma "gemist" un vin sec amestecat cu apa minerala.

Conditii de inscriere

• Pasaport sau carte de identitate valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara
• La inscriere turistul achita 30% din valoarea excursiei, 40% cu minim 45 de zile inainte de plecare, iar diferenta de 30% cu minim 21 zile inainte de plecare.
• Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
• Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare a numeleui sau a datei de nastere se taxeaza cu 25 €/modificare;
• Managementul vasului poate solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii, sa solicite la bord detalii despre aceste costuri suplimentare; unele vase de croaziera pot solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea cabinei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor vasului;
• Categoria vasului de croaziera este cea acordata de ministerul de resort local;
• Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
• ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani), calatoresc DOAR PE BAZA DE PASAPORT !
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare); compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei
• DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet/detalii program final cu informare plecare) SE ELIBEREAZA CU O SAPTAMANA INAINTEA PLECARII!

Conditii speciale de penalizare in caz de anulare/renuntare

• 30% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face incepand cu data confirmarii serviciilor, pana cel tarziu cu 30 zile calendaristice inainte de data inceperii sejurului;
• 50% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul 29 - 22 zile calendaristice inainte de data plecarii;
• 80% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul 21 - 15 zile calendaristice inainte de data plecarii;
• 100% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul de maxim 14 zile calendaristice inainte de data plecarii sau prin neprezentarea la program. De asemenea aceeasi penalitate se va aplica si dupa inceperea programului, in situatia in care clientul refuza la destinatie serviciile contractate, fara o justificare reala si dovedibila.

Website

http://www.atlas-croatia.com/arrangement/deluxe-adriatic-cruise-from-split-ms-karisma/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.