Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluesun Afrodita

   Tucepi


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla pe plaja inconjurat de vegetatie luxurianta. Aeroportul din Split se afla la 82 de km de hotel. Slatina Beach este la 50 metri de hotel, Beach Lucica la 400 metri si Jadran Beach la 800 metri de proprietate.


FACILITATI HOTEL: recomandat familiilor cu copii, receptie 24 de ore, dispune de piscina mare care este situata chiar langa plaja, gradina mediteraneeana, restaurante si baruri, parcare (contra-cost), Lido Pool Bar, mini club si loc de joaca pentru copii, terasa cu muzica live, contra cost este permis accesul cu animale de companie, conexiune la internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard cu balcon au 21 mp, pat dublu ( 160 x2 m) sau 2 paturi twin (1,80 x 2 m ), baie cu cada, balcon cu vedere la gradina/ partiala la mare, capacitate maxima 2 persoane.
Camerele Superior cu balcon au in jur de 25 mp, pat dublu ( 1,60 x 2 m), canapea extensibila pentru 1/2 copii, vedere la gradina sau partiala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.