Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Adria are un amplasament turistic dosebit, in centrul statiunii Saturn, in imediata apropiere a Marii Negre la aprox 2 min de plaja (mers pe jos)

Descriere: Hotelul Adria intrata in circuitul turistic in iunie 2007 si are restaurant si terasa proprie si loc de joaca pentru copii (0-12 ani).



Camere: Toate camerele sunt dotate cu frigider (minibar), TV cablu, internet wireless, mobilier modern, baie proprie, uscator de par, balcon cu scaune si masute de relaxare



Restaurant:
Masa se poate servi contra cost, in restaurant si pe terasa hotelului, in regim 'a la carte', pe baza de carduri valorice sau numerar.
Program servire masa restaurant: 8.00-23.30 (ultima comanda la bucatarie).

Servicii gratuite: parcare gratuita in limita locurilor disponibile

Alte info:
- check-in: 18.00 (se accepta intrarea si la orele 12.00 in conditiile in care camera este disponibila) si check-out: 12.00

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie