Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL

   Paralia Katerini

Descriere

Superb 9 Booking.com In afara de atmosfera foarte prietenoasa, atentia permanenta a personalului si curatenia de exceptie, motivele pentru care cineva ar alege acest hotel sunt: localizare perfecta, o excelenta vedere spre mare si cea mai buna cafea din regiune.
Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Paralia, vizavi de biserica. Orasul Katerini este la 6 km, iar orasul Salonic este la 70 km. Plaja cu nisip este la 10 m, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 24 camere majoritatea avand vedere la mare, receptie, internet wifi, lift, cafe-bar, seif.Hotelul are receptie 24h, camera de bagaje, bar, acces la internet WIFI gratuit.

Facilitati camere

Camerele dispun de paturi twin sau pat dublu, tv, seif, wifi, baie cu dus si balcon la fiecare camera.Toate cele 24 de camere au aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, TV satelit, seif, minibar, balcon mobilat.

Sport si divertisment

Pe plaja exista posibilitatea de a practica diverse sporturi nautice, iar in apropierea hotelului sunt o serie de baruri, magazine turistice, restaurante.

Drinks & Food

Hotelul ofera micul dejun bufet, servit in bar si pe terasa acestuia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.