Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BILYANA BEACH

   Nessebar


Descriere


-!!! Hotelul ofera cazare doar pentru persoanele cu varsta peste 16 ani!!! -

Hotelul Bilyana Beach de patru stele este situat pe plaja, la 500 de metri de centrul orasului Nessebar si de toate magazinele, restaurantele si barurile sale si la 30 de kilometri de aeroportul din Burgas.
Cazare: Cele opt etaje a fost construita in 2004 si are 4 lifturi. Este renovat in iarna anului 2016/17, Hotelul Bilyana Beach este accesibil doar turistilor cu varsta peste 16 ani si ofera cazare in 137 de camere duble, dotate cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit, seif, un mini-frigider, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, un balcon spatios, cu vedere frontala sau partiala la mare si o baie cu dus, toaleta si uscator de par.
DBL 2+1: Aprox 28 mp. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua single si inca un pat standard, suplimentar. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2+1 SIDE SEA: Aprox 28 mp. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana si inca un pat standard, suplimentar. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2+1 SIDE SEA ON HIGH FLOOR: Aprox 28 mp. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana si inca un pat standard, suplimentar. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2+1 FRONT SEA: Aprox 28 mp. i. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana si inca un pat standard, suplimentar. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
DBL 2+1 ECONOMY: Aprox 24 mp.. Camerele duble dispun de un pat dublu si de o persoana sau trei paturi de o persoana. Camere mai mici intr-o locatie nepreferata.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Hotelul si infrastructura adiacenta nu sunt accesibile persoanelor in scaune cu rotile. Hotelul nu dispune de spatii, adaptate pentru cazarea persoanelor in scaune cu rotile.
Despre hotel: La dispozitia oaspetilor se afla: un restaurant principal tip bufet, un lobby bar cu terasa, un restaurant cu gustari si un bar la piscina. O piscina in aer liber cu umbrele, sezlonguri si o piscina interioara incalzita in mai, septembrie si octombrie. Acces la internet Wi-Fi in intregul hotel, parcarea este disponibila la cerere prealabila si in functie de disponibilitate. O cutie de valori la receptie, minimarket, servicii de spalatorie, la 300 de metri exista un bancomat si un birou de schimb valutar.
Sport si SPA: Centrul SPA al Hotelului Bilyana Beach este cu program de lucru de la 10.00 pana la 19.00 si ofera o gama larga de proceduri si este dotat cu fitness, sauna, baie de aburi si baie turceasca.
Parcare: In aer liber, nepazita, in functie de disponibilitate locuri zona albastra - contra unei plati suplimentare de 15 BGN pe zi.
Parcare privata: exterioara, cu CCTV, pazita - 200m. sau 500 m.- contra unei plati suplimentare de 15 BGN pe zi.

All Inclusive la Hotel BILYANA BEACH **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUS:

*All inclusive incepe cu gustari de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.

Mancare si bauturi:
- Mic dejun tip bufet - 07:30 - 10:00 h.
- Pranz tip bufet - 12:30 - 14:30 h.
- Cina la bufet - 18:30 - 21:00 h.
- Snack restaurant & bar - 10:00 - 18:00 h.
- Seara bulgara si alte cine tematice - de trei ori pe saptamana
- Bauturi alcoolice si nealcoolice locale la barul din hol intre orele 10:00 si 23:00. iar la snack bar de la 10:00 pana la 18:00.
*Orele de masa se pot schimba, in functie de conditiile meteo si de gradul de ocupare al hotelului!
Exista alimente fara gluten si dietetice. Un meniu special poate fi pregatit la cerere prealabila.

Sport si divertisment - gratuit:
- Sezlonguri si umbrele pe plaja (in limita disponibilitatii)
- Petreceri tematice sau spectacole muzicale la barul din hol - de 4 ori pe saptamana
- Fitness
- Piscina exterioara cu umbrele, saloane
- Piscina interioara, incalzita in mai, septembrie si octombrie, (28 grade)
- Seif in camere
- Acces la internet Wi-Fi in tot hotelul
*Animatia se poate modifica, in functie de conditiile meteo si de gradul de ocupare al hotelului!

Servicii contra plata suplimentara:
- Room service; Mini bar *(la cerere); Seif la receptie; Proceduri in centrul SPA; Sauna; Baie de aburi, baie turceasca; Sporturi nautice, oferite de la un furnizor extern; Minimarket; Spalatorie

Informatii suplimentare:
In timpul cinei este necesar un cod vestimentar.
Pachetele de mic dejun sau sandvisuri mai devreme sunt disponibile la cerere prealabila la receptie.
Bauturi speciale si de import sunt disponibile contra unei plati suplimentare.
Bauturile alcoolice nu sunt servite persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani.

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.