Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Muncel

   Baile Felix

Descriere

Localizare : Hotelul Muncel se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor ,,Padurea Craiului.


Descriere : Hotelul Muncel este amplasat pe 12 etaje,deservit de 4 lifturi si sta la dispozitia turistilor cu 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente.


Facilitati camere : Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie, in limita disponibilitatilor) si balcon.


Facilitati hotel: receptie deschisa non -stop,restaurant Clasic Muncel**, categoria 2* - cu o capacitate de 80 locuri,3 sali cantina cu un total de 390 locuri,bar de zi cu 40 locuri,bar de zi strand Muncel cu 20 locuri,baza de tratament, piscina in aer liber cu apa termala naturala, deschisa doar in sezon, bazin interior pentru tratament, sala de fitness,sala de sport, bowling, sala de conferinte, magazin, seif, coafor si cosmetica,facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,camera de bagaje


Servicii de masa : fisa cont sau meniu fix.Turistii vor servi masa in regim de restaurant, prezentand turistilor trei variante de meniu - atat la mic dejun cat si la cina.


Baza de tratament de la Hotelul Muncel este echipata pentru a realiza tratamente complexe pentru afeciunile reumatismale, neurologice si ginecologice, prin folosirea factorilor naturali curativi (ape minerale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice si magneziene).
Baza de tratament are spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru aplicarea urmatoarelor proceduri si tratamente: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, aplicare de namoluri terapeutice, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.
Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.


Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.


Servicii cu plata : servicii de spalatorie/calcatorie.acces la piscine,sala de conferinte ,excursii


Parcare privata la propriete, cu plata ,fiind necesara rezervare .


Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.