Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLYPAZ APARTAMENTOS


Descriere

Localizare Situat în Las Palmas de Gran Canaria, la doar 1,1 km de Playa del Confital, Sol Y Paz oferă cazare pe malul mării cu WiFi gratuit. Proprietatea e vedere la mare și la munte și se află la mai puțin de 1 km de Parcul Santa Catalina. Centro Comercial El Muelle se află la 2,5 km de apartament, în timp ce Acvariul Poema Del Mar se află la 2,9 km distanță. Facilitati hotel Aparthotelul oferă 40 de apartamente și dispune de lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Clienții pot utiliza, în caz de necesitate, parcarea hotelului. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. O chicinetă complet echipată cu un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai și cu toate ustensilele se găsește de asemenea în majoritatea camerelor. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon și un televizor. Activitati/ Divertisment Atractii: Catedrala Santa Ana; Universitatea Las Palmas de Gran Canaria; Centrul comercial Las Terrazas; Peisaje naturale: Oceanul atlantiv si Muntele Tejeda

Localizare

Situat în Las Palmas de Gran Canaria, la doar 1,1 km de Playa del Confital, Sol Y Paz oferă cazare pe malul mării cu WiFi gratuit. Proprietatea e vedere la mare și la munte și se află la mai puțin de 1 km de Parcul Santa Catalina. Centro Comercial El Muelle se află la 2,5 km de apartament, în timp ce Acvariul Poema Del Mar se află la 2,9 km distanță.

Facilitati hotel

Aparthotelul oferă 40 de apartamente și dispune de lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Clienții pot utiliza, în caz de necesitate, parcarea hotelului.

În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. O chicinetă complet echipată cu un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai și cu toate ustensilele se găsește de asemenea în majoritatea camerelor. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon și un televizor.

 

Activitati/ Divertisment

Atractii: Catedrala Santa Ana; Universitatea Las Palmas de Gran Canaria; Centrul comercial Las Terrazas;

Peisaje naturale: Oceanul atlantiv si Muntele Tejeda

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.