Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEPTUNO MUR HOTEL -ADULT ONLY-


Descriere

Localizare Situat în San Bartolome de Tirajana, MUR Hotel Neptuno Gran Canaria - (Adulti doar) este aproape de plaja. Farul Maspalomas și Necropola Arteara sunt repere locale, iar unele dintre atracțiile zonei includ Grădina Botanică Maspalomas și Holiday World Maspalomas. Aqualand Maspalomas și Sioux City Park merită, de asemenea, vizitate. Descoperiți aventurile pe apă ale zonei cu scuba diving și snorkeling în apropiere sau bucurați-vă de mare în aer liber cu drumeții / trasee de ciclism și ciclism montan. Facilitati hotel Hotelul are 171 de camere repartizate pe 5 etaje. Am fost primul hotel Adults Only de pe insula Gran Canaria. Este hotelul perfect pentru cei care vin in cuplu, singuri sau cu un grup de prieteni. Hotelul Adults Only +18 din Playa del Inglés oferă o atenție personalizată, un plan All Inclusive fără brățări (verificați orarele), o piscină cu un tobogan, un magazin de suveniruri, un spațiu de coworking . Se ofera transfer gratuit cu mașina privată între aeroport și hotel (cu un minim de 10 nopți, două persoane în demipensiune sau All-inclusive). Pentru sejururi mai scurte, serviciul de transfer de la/ spre aeroport este oferit contra unei taxe suplimentare. Varsta minima a oaspetilor este 18 ani. Hotelul ofera Wifi gratuit in zonele comune si in camere. Camerele duble moderne (de 24 m²) de la Hotel Mur Neptuno sunt concepute pentru cazarea a pana la trei adulti cu tot confortul, spatiul si serviciile pe care si le doresc. Au o terasă mobilată cu vedere la piscină, două paturi de o persoană sau un pat dublu, aer condiționat, baie completă cu uscător de păr, TV prin satelit cu ecran plat, seif electronict, încălzitor de apă și cafea, minibar, wifi gratuit. Descoperiți avantajele rezervării uneia dintre camere pentru o singură persoana. Intimitate și spațiu, independență și liniște pentru cei care preferă să rămână singuri. Hotelul dispone de 2 restaurante,1 bar la piscină, 1 bar interior si Room service disponibil Activitati/ Divertisment Spa: Aromaterapie; Tratamente ayurvedice; Tratamente corporale; Manichiura si pedichiura; Masaje; Camere de masaj/tratament; Sala de tratament. Al doilea cel mai bun restaurant din Gran Canaria în conformitate cu opiniile din TripAdvisor, in Restaurantul Parque Romántico vă puteți bucura de creațiile bucătarului Nayra Rufo, o călătorie culinară prin bucătăria modernă, mediteraneană și asiatică. Terasa sa în aer liber este ideală pentru prânzuri și mese festive, precum și prânzuri de afaceri și grupuri de până la 16 persoane. Ce este în jur? Yumbo Shopping Center - 3 min de mers pe jos Kasbah Shopping Center - 10 min de mers pe jos Templul Ecumenic El Salvador - 12 min de mers pe jos Paseo Costa Canaria - 13 min de mers pe jos Gradina Botanica Maspalomas - 13 min de mers pe jos English Beach - 14 min de mers pe jos CITA Shopping Center - 15 min de mers pe jos Playa de Cochino - 20 min de mers pe jos Holiday World Maspalomas - 22 min de mers pe jos

Localizare

Situat în San Bartolome de Tirajana, MUR Hotel Neptuno Gran Canaria - (Adulti doar) este aproape de plaja. Farul Maspalomas și Necropola Arteara sunt repere locale, iar unele dintre atracțiile zonei includ Grădina Botanică Maspalomas și Holiday World Maspalomas. Aqualand Maspalomas și Sioux City Park merită, de asemenea, vizitate. Descoperiți aventurile pe apă ale zonei cu scuba diving și snorkeling în apropiere sau bucurați-vă de mare în aer liber cu drumeții / trasee de ciclism și ciclism montan.
 

Facilitati hotel

Hotelul are 171 de camere repartizate pe 5 etaje.

Am fost primul hotel Adults Only de pe insula Gran Canaria. Este hotelul perfect pentru cei care vin in cuplu, singuri sau cu un grup de prieteni. Hotelul Adults Only +18 din Playa del Inglés oferă o atenție personalizată, un plan All Inclusive fără brățări (verificați orarele), o piscină cu un tobogan, un magazin de suveniruri, un spațiu de coworking . Se ofera transfer gratuit cu mașina privată între aeroport și hotel (cu un minim de 10 nopți, două persoane în demipensiune sau All-inclusive). Pentru sejururi mai scurte, serviciul de transfer de la/ spre aeroport este oferit contra unei taxe suplimentare.
Varsta minima a oaspetilor este 18 ani. Hotelul ofera Wifi gratuit in zonele comune si in camere.
 
Camerele duble moderne (de 24 m²)  de la Hotel Mur Neptuno sunt concepute pentru cazarea a pana la trei adulti cu tot confortul, spatiul si serviciile pe care si le doresc. Au o terasă mobilată cu vedere la piscină, două paturi de o persoană sau un pat dublu, aer condiționat, baie completă cu uscător de păr, TV prin satelit cu ecran plat, seif electronict, încălzitor de apă și cafea, minibar, wifi gratuit.
Descoperiți avantajele rezervării uneia dintre camere pentru o singură persoana. Intimitate și spațiu, independență și liniște pentru cei care preferă să rămână singuri.
Hotelul dispone de 2 restaurante,1 bar la piscină, 1 bar interior si Room service disponibil
 
 
 
 
 

Activitati/ Divertisment

Spa: Aromaterapie; Tratamente ayurvedice; Tratamente corporale; Manichiura si pedichiura; Masaje; Camere de masaj/tratament; Sala de tratament.
Al doilea cel mai bun restaurant din Gran Canaria în conformitate cu opiniile din  TripAdvisor,  in Restaurantul Parque Romántico vă puteți bucura de creațiile bucătarului Nayra Rufo, o călătorie culinară prin bucătăria modernă, mediteraneană și asiatică. Terasa sa în aer liber este ideală pentru prânzuri și mese festive, precum și prânzuri de afaceri și grupuri de până la 16 persoane.
Ce este în jur?
Yumbo Shopping Center - 3 min de mers pe jos
Kasbah Shopping Center - 10 min de mers pe jos
Templul Ecumenic El Salvador - 12 min de mers pe jos
Paseo Costa Canaria - 13 min de mers pe jos
Gradina Botanica Maspalomas - 13 min de mers pe jos
English Beach - 14 min de mers pe jos
CITA Shopping Center - 15 min de mers pe jos
Playa de Cochino - 20 min de mers pe jos
Holiday World Maspalomas - 22 min de mers pe jos
 
 
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.