Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA TEA APARTAMENTOS RURALES


Descriere

Localizare Apartamente rurale La Tea; ofera priveliști excelente și confort în inima satului. Acest nou complex de patru apartamente are toate cerințele pentru cei care caută un sejur confortabil și plăcut în Tejeda. Acesta este situat pe strada principală a acestui "sat exemplar" pentru patrimoniul lor de îngrijire, liniștit și curat. Facilitati hotel 4 apartamente cu doua dormitoare, salon, bucatarie si baie; Parcare publică; WIFI Doua dormitoare duble, salon, bucatarie, baie si toate echipamentele necesare vacantei tale: electrocasnice, TV prin satelit, bucatarie completa, baie, lenjerie de pat, prosoape si WiFi.

Localizare


Apartamente rurale La Tea; ofera priveliști excelente și confort în inima satului.

Acest nou complex de patru apartamente are toate cerințele pentru cei care caută un sejur confortabil și plăcut în Tejeda. Acesta este situat pe strada principală a acestui "sat exemplar" pentru patrimoniul lor de îngrijire, liniștit și curat.

Facilitati hotel

4 apartamente cu doua dormitoare, salon, bucatarie si baie; Parcare publică; WIFI

Doua dormitoare duble, salon, bucatarie, baie si toate echipamentele necesare vacantei tale: electrocasnice, TV prin satelit, bucatarie completa, baie, lenjerie de pat, prosoape si WiFi.

 

 

Activitati/ Divertisment

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.